header
WIL JE OOK MEEZEILEN?
Kijk dan op de website van Zeger voor meer informatie.

Klik voor de website van de Albatros

Familie zeilvakantie 2016

Zeilen met kinderen op het IJsselmeer, de Waddenzee en in Friesland

Speciaal voor families met kinderen bieden wij avontuurlijke zeilvakanties op onze traditionele zeiltjalk. Heerlijk een weekje zeilen over het Wad waarbij we droogvallen, barbecuen, zwemmen en de eilanden bezoeken. We kunnen zeilen naar Vlieland, Terschelling, of over de meren en rivieren van Friesland en bijvoorbeeld aanleggen op het konijneneiland.

U vaart samen met de families en de bemanning. Ook 1 ouder gezinnen zijn van harte welkom. De kinderen hebben speelkameraatjes aan elkaar terwijl de ouders genieten van de zeiltocht of een goed glas wijn bij de ondergaande zon.

In overleg met de schipper wordt gezamelijk een leuke zeilroute gekozen. Tijdens het zeilen wordt extra rekening gehouden met de kinderen. De kinderen kunnen onder onze vakkundige begeleiding meehelpen met het hijsen van de zeilen en het sturen van het schip!


Zeilen met kinderen
Zeilvakantie met kinderen op de waddenzee

We varen niet te lang achterelkaar door en we zorgen voor de nodige afwisseling in activiteiten. Er valt genoeg te doen en te leren aan boord van een groot zeilschip! We leren de kinderen knopen maken, het hijsen en opdoeken van de zeilen en het sturen en navigeren over de waddenzee.

Veiligheid aan boord staat voorop. Onze tjalken hebben een hoge reling rondom het schip, waardoor het veilig zeilen is met kinderen. We hebben zwemvesten in alle kindermaten.

Familie zeilvakantie met De Albatros:
Meer informatie: Familie zeilvakantie met de Albatros


Kinderen aan het roer
Zeilen met kinderen Waddenzee


Zeilen met gezin in Friesland
Zeilen met gezin in Friesland


Zeilen met Zeger | Copyright © 2019 zeilenmetplezier.nl